Privacy Policy

Mammaeshop > PRIVACY

 Je kunt erop vertrouwen dat je persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. We vinden het belangrijk dat het duidelijk is hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Hoe we hier precies mee omgaan, lees je in dit Privacy & Cookiereglement.

WAT ZIJN PERSOONSGEGEVENS?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die, direct of indirect, te herleiden zijn tot jou als persoon. Denk bijvoorbeeld aan je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres.  Alles wat met die persoonsgegevens wordt gedaan, wordt ‘verwerken’ genoemd. Denk aan het verzamelen, bewaren, raadplegen en het verwijderen van persoonsgegevens.

WELKE REGELS GELDEN ER BIJ DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS?

Er is wet- en regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo geldt voor heel Europa de Algemene verordening gegevensbescherming en in Nederland ook de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming. Voor bepaalde onderwerpen gelden daarnaast nog specifieke regels. Zo geldt de Telecommunicatiewet bij het versturen van ongevraagde commerciële berichten, en bij het plaatsen van cookies.

SOCIAL MEDIA Op onze websites staan soms buttons van social media, zoals WhatsApp, Facebook of Twitter.  Dit Privacy- & Cookiereglement geldt niet voor deze social media. Het gebruik van social media is je eigen verantwoordelijkheid. De buttons van social media op onze site zijn uiteraard onze verantwoordelijkheid. Veel social media-aanbieders zijn buiten de Europese Economische Ruimte (EER) gevestigd en slaan je persoonsgegevens buiten de EER op. Hierdoor is het mogelijk dat je persoonsgegevens niet op hetzelfde niveau zijn beschermd als binnen de EER.

We gebruiken informatie die we verzamelen via onze diensten om:

  • Je vragen en verzoeken om aanvullende gegevens te beantwoorden.
  • Je offertes te verschaffen die je specifiek hebt verzocht of je mededelingen te verschaffen waarvan je hebt aangegeven dat je ze wenst te ontvangen.
  • Onze diensten te verschaffen en verbeteren voor je.
  • Onze klantenrelatie met je te beheren en je klantenondersteuning te bieden.
  • Aan ons verrichte betalingen te verwerken.
  • Je gebruik van of interesse in onze diensten en de producten en diensten van anderen te onderzoeken en analyseren.
  • Je te helpen de meest relevante informatie te vinden voor uw situatie door onze diensten aan te passen om je ervaring te optimaliseren.
  • De doeltreffendheid van onze diensten te analyseren.
  • Met je te communiceren via e-mail, telefoon, mobiele telefoon, berichten (SMS), postdiensten, sociale media en websites en te updaten, indien je ons toestemming geeft dit te doen.
  • Na te gaan of je in aanmerking komt voor en prijzen te leveren in verband met promoties, wedstrijden en tombola's.

ANALYTICS / TRACKING COOKIES

Met deze cookies kunnen we de websites analyseren omdat we inzicht krijgen in het gedrag van bezoekers op onze websites. We ontvangen informatie over het functioneren van de websites. Zo kunnen we de websites steeds verbeteren. Daarnaast verzamelen we gegevens die helpen bij het bepalen van trends, bijvoorbeeld over de redenen van bezoek en welke pagina’s veel bezocht wordt. Wij gebruiken onder andere Google Analytics (voor het verzamelen van anonieme gegevens over het gebruik van onze website en het opstellen van bezoekersstatistieken) en Google Adwords (voor het bijhouden van conversiegegevens voor rapportagedoeleinden).

COOKIES EN VERGELIJKBARE TECHNIEKEN

Als je een van onze websites bezoekt, plaatsen we cookies op je computer, tablet of mobiele telefoon. Sommige cookies zijn noodzakelijk, andere niet. Die kun je dan ook accepteren of weigeren. Hieronder zie je hoe dat werkt. Een cookie is een klein tekstbestand dat door een webpaginaserver op je computer wordt geplaatst. Cookies worden alleen aan jou toegewezen en kunnen alleen worden gelezen door servers voor webpagina’s in het domein dat de cookie op je computer heeft geplaatst. Cookies kunnen niet worden gebruikt om programma’s uit te voeren of virussen naar je computer te brengen. Sommige cookies zijn nodig om een website goed te laten functioneren, in te kunnen loggen of om onze formulieren goed te laten werken. Met andere cookies kunnen we een website analyseren, relevante informatie tonen, of gerichte advertenties plaatsen op andere websites. Een overzicht van alle cookies die we gebruiken en waarvoor, vind je op onze website. Als je voor de eerste keer onze website bezoekt en elke keer daarna als je de cookies verwijderd hebt, vragen wij je om cookies te accepteren.

Inzagerecht Je kunt ons vragen welke persoonsgegevens we van je verwerken. Dit recht van inzage is vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Binnen 1 maand na je verzoek hoor je of we hieraan kunnen voldoen. Rectificatie en recht van verwijdering kloppen je persoonsgegevens niet of zijn ze niet volledig? Dan kun je ons vragen je gegevens te wijzigen of aan te vullen. Ook kun je ons vragen je persoonsgegevens te verwijderen. Binnen 1 maand na je verzoek hoor je of we hieraan kunnen voldoen en op welke wijze. Beperking Je kunt vragen de verwerking van bepaalde persoonsgegevens tijdelijk te beperken. Bijvoorbeeld omdat de gegevens volgens jou niet kloppen. Binnen 1 maand na je verzoek hoor je of we hieraan kunnen voldoen en op welke wijze.

Wijzigingen aan het privacy beleid: Dit privacy beleid kan te allen tijde worden gewijzigd om aanpassingen in ons informatiegebruik weer te geven. Indien we wezenlijke veranderingen aanbrengen aan ons privacy beleid, zullen we je verwittigen door het gewijzigd privacy beleid op deze site te plaatsen. Door onze websites te blijven bezoeken of gebruiken, gaat je akkoord met het gewijzigde privacy beleid. Het is jou verantwoordelijkheid om het privacy beleid op regelmatige basis te raadplegen.

VRAGEN & INLICHTINGEN?

Heb je vragen over dit Privacy- & Cookiereglement of wil je meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verwerken? Mail ons : sales@mammaeshop.nl Ook voor klachten kun je ons op deze manier bereiken.

 

 

Namens de directie van mammaeshop